Post Offer Free
Waterun Technology (H.K.) Co., Ltd,.  

Gold Index: 7220

You are here: home  > Plastic Wide Range Fume Extractor Accessories Extraction Arms 50mm to 90mm

Plastic Wide Range Fume Extractor Accessories Extraction Arms 50mm to 90mm 

Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) 
inquire
Add to My Favorites
HiSupplier Escrow
Share |

Product Detail

Model No.: Ducts for Fume extractor

 
Plastic Wide Range Extractor Accessories Extraction Arms 50mm to 90mm
 
 

 

Plastic Wide Range Extractor Accessories Extraction Arms 50mm to 90mm

 

 

Specifications:

 

Name

55mm bamboo duct

75mm bamboo duct

50mm tube

Diameter

55mm

75mm

50mm

Application

F6001/2,1D/2D

F800

F6001/2,1D/2D

 

F6001/2,1D/2D

 

Color

Black

Black

Black

Material

PE

PE

PE

Features:

Easy adjustment

Easy adjustment

Diameter can adjustment

 

 

Description:

 

1.Waterun offer a wide range of volume fume extractor accessories and extractor arms with diameters of 55mm up to 90mm arms.

 

2.Diameter 55mm Arm with oblique round nozzle can reduce the air impact for absorb smokes.

 

3. Diameter 55mm Arm with square nozzle can reduce the air impact for absorb smokes.It can be easy adjustment the right position to absorb the fumes, can reduce the elements to change the length.

 

4. Diameter 75mm Arm with big square nozzle can reduce the air impact for absorb smokes.It can be easy adjustment the right position to absorb the fumes, can reduce the elements to change the length.

 

 

FQAS:

 

1. How many different extractor arms that your company have? What’s the standard length? What are commonly used?

 

Answers. We have bamboo type tube, soft tube and bobbin tube; the bamboo tube standard length is 1.4m, bobbin tube is 1.2meter, the soft tube can be  configure according to buyer request. The bamboo tube 75mm is commonly used.

 

2. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?

 

Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

 

3. What’s the material for the nozzles? Can it use in high temperature? What are their characteristics?

 

Answer: the nozzle material have silicone, acrylic, white iron and aluminum. Silicon material can withstand temperatures up to 400 degrees; the acrylic material good transparency but cannot resist high temperature; iron material cost economy, high temperature resistant, but not poor transparency ; Aluminum material is light weight, high temperature resistant, but price high.

 

4. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?

 

Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

 

7. Bent pipe will affect smoke purify?

 

Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

 

8. Is it normal if the tubes gave out a steady buzzing?

 

Answer: It is normal, it caused by the pipeline vibration, try to straighten the bent pipes.

 

9. The diameter of the tubes will effect the results for absorb smokes?

 

Answer: Yes, the smaller diameter, the bigger suction.

 

10. How long needs to clean the tubes?

 

Answer: There’s no limited, it depends on pipeline jam situation to clean.

 

 

Applications:

 

Waterun Technology offer a wide range of volume fume extractor accessories and extractor arms. Customers can select the suitable accessories for the fume extractors.

 

 

Competitive Advantage:

 

1. One size duct fits to different models of fume extractors.

 

2. The same fume extractor can have different ducts for selections.

 

3. There’s many different nozzles for the ducts.

 

 

bigPhoto
 Mr. Viky Wong

Tel: 86-755-29356991
Contact to this supplier

Related Search

Find more related products in following catalogs on Hisupplier.com

Related Products

Company Info

Waterun Technology (H.K.) Co., Ltd,. [China (Mainland)]


Business Type:Manufacturer
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China (Mainland)

You May Like:

Product (145)