Post Offer Free
Waterun Technology (H.K.) Co., Ltd,.  

Gold Index: 7220

You are here: home  > Oil Absorbing Cotton Filter Parts Soldering Smoke Extractor Fume Filter for Exhaust Gas Purifier

Oil Absorbing Cotton Filter Parts Soldering Smoke Extractor Fume Filter for Exhaust Gas Purifier 

Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) 
inquire
Add to My Favorites
HiSupplier Escrow
Share |

Product Detail

Model No.: G06-0003

 
Oil Absorbing Cotton Filter Parts for Soldering Fume Extraction Filter the Oils
 
 

 

Oil Absorbing Cotton Filter Parts for Soldering Fume Extraction Filter the Oils

 

 

Specifications:

 

Name

G06-0003

Pre-Filter

can filter large particles of dust more than 50microns

Oil Absorbing Cotton Filter

Suitable for a few oil fumes, The pollutants of steam,absorb oil, water

Middle filter

Filter bigger powders, filtering efficiency 99.97% for 0.3micron particles

High efficient filter

cleans the gas and powders filtering, filter harmful gas rate above 95%

F8 filter

can filter large particles of dust more than 50microns

PET filter

can filter large particles of dust more than 50microns

PP filter

Filter bigger powders, filtering efficiency 99.97% for 0.3micron particles

Fiber Glass filter

Filter bigger powders, filtering efficiency 99.97% for 0.3micron particles

Active carbon filter

cleans the gas and powders filtering, filter harmful gas rate above 95%

Roll Filter

For pre-filter the large particles of dust

 

 

Description:

 

The main function for the Oil Absorbing Cotton Filter is to absorb a small amount of gas water from the exhaust air. To prevent the gas water affect other filters, and then affect the whole purifying efficiency.

 

1. Multistage filtering design guarantees the thorough harmful matters filtering in smog, protecting environment and human health.

 

2. Four-stage purification design: filtering step by step enables harmful smoke to be better purified. Even for objects at least 8 times smaller than PM2.5, the purification rate can reach up to 99.97%.

 

Active carbon filter element with catalyst can absorb multiple substances that exist in the air to be purified and are with foreign odor, toxic and harmful.

Modular design for protection layer by layer: Independent replacement of primary, medium and high-efficiency filter elements enables longer service life of filter element and lower use cost.

Energy conservation and environmental protection: Built-in circular initiative filtering method can prevent indoor cold air/warm air from flowing outside without destroying temperature and humidity environment in the operation section

 

3. Can be use in F6001, F6001D, F6002, F6002D etc Medical Fume Extractors.

 

 

Features:

 

High-efficient Waterun Four-stage absorbing technology

 

1. First stage: preliminary- effect filtering layer, it can efficiently filter over 80 harmful matters large-size duts, smogs and animal hairs.

 

2. Second stage: high-efficient filtering layer, it can filter above 0.3micron granules and ducts.

 

3. Third stage: activated-carbon filtering layer, it can absorb harmful gas like radon gas and toluene.

 

4. Fourth stage: high-efficient filtering layer. It can prevent the secondary pollution of activated carbon powder.

 

 

FQAs:

 

1. What’s the functions for the filters?

 

Answers. 1) Pre-Filter/F8 pre-filter: the large-size pad filter can filter large particles of dust (according the requirement to select pre-filter or F8)

 

2) PP Middle Filter/Fiber glass filter: it filters the middle-size, small size particles bigger powders for prolonging the main filter's life. (according the requirement to select PP middle filter or fiber glass filter,can use both, the efficiency better.)

 

3) Main Filter/Active carbon: it cleans harmful particles and fumes.

 

4) High efficiency filter(combine middle filter and active carbon filter): it can filter about 0.3micron particles and other harmful fumes.

 

2. What’s the advantage compare with ducted exhaust fan?

 

Answer: 1. Many advantages like (1) Clean the air quality (2) energy saving (3) easy installation, flexible remove (4) low cost (5) reduce the incidence of diseases and major diseases, and health is priceless (6) to reduce unpleasant  smell (7) to reduce dust and other harmful substances, and so on.

 

3. What’s the life span of our fume extractor?

 

Answer: Motor lifetime is (continuous working 24 hours) 20,000 hours, consider environmental factors. Usually it can use 4-5 years without any problems.

 

4. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?

 

Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

 

5. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?

 

Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

 

6. How long need to to replace the pre-filter, middle filter and the main filter?

 

Answer: 1. Pre-filter : normally needs to replace by 1 months

             2. Middle filter: normally needs to replace by 3 months

             3. Main filter: normally needs to replace by 6 months.

 

7. Bent pipe will affect smoke purify?

 

Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

 

8. Can our fume extractor completely filtered poison gas?

 

Answer: No, there still no any kind of filter can filter out 100% of poison gas, but you can make a different filter net rate upon request.

 

 

 

bigPhoto
 Mr. Viky Wong

Tel: 86-755-29356991
Contact to this supplier

Related Search

Find more related products in following catalogs on Hisupplier.com

Related Products

Company Info

Waterun Technology (H.K.) Co., Ltd,. [China (Mainland)]


Business Type:Manufacturer
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China (Mainland)

You May Like:

Product (145)